Theetuin Hitzum
Theetuin Hitzum
Theetuin Hitzum
Theetuin Hitzum
Theetuin Hitzum

Over Anneke

Geboren en opgegroeid in het dorpje Twijzel. Vanaf mijn 19e in Franeker gewoond en nu sinds een aantal jaar samenwonend met Martin Witteveen en zijn zoon Gerke in het mooie Hitzum. In het oude huis van Plat; Het huis was sinds jaar en dag in het bezit van de familie Plat en zelfs door deze familie gebouwd dus vandaar dat het in de volksmond het oude huis van Plat wordt genoemd.

We gaan ervoor!

Na 22 jaar bij Onder de Luifel catering en partyservice in Leeuwarden te hebben gewerkt kreeg ik de kans om de theetuin en botenverhuur van Hans en Maartje over te nemen (Nauta’s botenverhuur). Dit lag in de eerste instantie niet in de planning maar na lang nadenken over het feit dat het zonde zou zijn om dit prachtig opgebouwde bedrijf te laten stoppen hebben we toch de knoop doorgehakt om dit voort te zetten in onze tuin.

De vergunning aangevraagd en vanaf dat moment enthousiast en vastberaden om hier ook in ons eigen tuin net zo’n succes van te maken als onze voorgangers. Zonder de hulp van mijn lieve vriend Martin lukt dit natuurlijk niet. Martin zal de rol als schipper op hem nemen.